http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

NCAA Football 14

NCAA
Datum objave:
19.07.2013 12:38
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Uživajte u novom nastavku jedne od najpopularnijih ragbi franšiza
Neki kažu Beč, neki Wienna. Neki kažu pomidor, neki rajčica. Neki kažu American Football, neki Ragbi. Zanimljiv osvrt na ljudski lingvistički sustav koji bi trebao interesirati svakog bivšeg mladog pionira. Međutim, što je to u napuhanoj koži što omađijava ljude diljem svijeta? Kakvu to mistiku ima jedna nogometna ili ragbi lopta? Da li se radi o primordijalnom šarmu mirisa kože? Da li je stvar u lijepom okruglom obliku koji može poslužiti i kao jastuk? Kakve to jestvine jedu nabildani, znojavi momci koji se kobajagi mlate na terenu? A što tek reći o hokejskom paku? Mistična pitanja na koja već znate odgovore. Barem neke. A sada pogledajte video recenziju.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije