http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

povrtaak legende

Posljednji trailer za Shadowrun Returns

shadowrun
Datum objave:
20.07.2013 11:41
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedna od najvećih uspješnica Kickstartera pred samim je izlaskom pa je dobila i posljednji, 'launch' trailer

Prije nekoliko mjeseci Shadowrun Returns na Kickstarteru je sakupio 1.8 milijuna dolara iako su njegovi autori tražili 'tek' 400.000 američkih dolara.

 

Podsjećamo, radi se o taktičkom RPG-u smještenom u fantasy cyberpunk setting. Njegovi autori (studio 'Harebrained Schemes') tvrde da će borba u njemu uvelike podsjećati na izvrsni XCOM: Enemy Unknown. Dakle, standardni turn-based.

 

Shadowrun je nastavak na RPG koji se na tržištu prvi puta pojavio 1989. godine i čiji je razvoj predvodio Jordan Weisman, a koji istu ulogu ima i na 'Shadowrun Returns'. U međuvremenu se 2007. godine na tržištu pojavio i Shadowrun FPS u koji nije bio upleten Weisman, koji je ujedno i kreator cijelog settinga.

 

Bilo kako bilo, igra će se na PC i OS X platformama pojaviti 25. srpnja i tim povodom upravo je objavljen i posljednji trailer za igru;

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije