http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

zbog ambicija

Odgođen Wasteland 2!

Wasteland2
Datum objave:
22.07.2013 07:24
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon što je Double Fine odgodio izlazak svoje avanture 'Broken Age', inXile je odgodio i Wasteland. U oba slučaja krivi su oni koji su u ruke studija dali previše novca

Prije nešto više od tjedan dana neugodno nas je iznenadila vijest o odgodi Broken Age-a, avanture na kojoj radi Double Fine i projektu koji je zapravo proslavio financiranje igara putem Kickstartera. Iako je Double Fine od igrača dobio višestruko veći iznos no što su tražili, to im je danas dovoljno tek za dovršetak polovice igre. Njihov plan sada je igru objaviti u dvije epizode i zaradom od prve financirati drugu.

 

Realno, iako će svi oni koji su igru financirali putem Kickstartera dobiti obje epizode, činjenica je da je povjerenje igrača izigrano. Oni se opravdavaju svojom prevelikom ambicioznošću i ambicioznost nije nimalo loša stvar, no nešto su obećali i to sada, sasvim očito, nisu u mogućnosti ispuniti. Barem ne u prvotnom obliku.

 

Nešto slično sada je pak zadesilo još jednu Kickstarter uspješnicu – Wasteland 2. Nastavak duhovnog prethodnika Fallout franšize na tržištu se trebao pojaviti u listopadu. Pogađate – to se neće dogoditi. Zašto? Pa recimo samo da je i inXile studio skupio mnogo više novca od iznosa koji su tražili i to je sada postao problem. Postali su preambiciozni.

 

Na sreću, njima nije pomanjkalo novca, oni ga samo žele potrošiti s obzirom da su tražili 900.000 dolara a skupili dva milijuna više. Zbog toga bi se igra na policama trgovina trebala pojaviti dva mjeseca kasnije od planirane objave.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije