http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

duncan jones redatelj

Warcraft film sa snimanjem počinje početkom 2014.

wow
Datum objave:
22.07.2013 08:29
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Warner Bros. napokon je i službeno potvrdio da snimanje filma inspiriranog Warcraft franšizom započinje sljedeće godine

Jedno od najvećih iznenađenja recentnog Comic-Con eventa zasigurno je to što je Warner Bros. prikazao video teaser kojim se najavljuje početak snimanja filma prema Warcraft franšizi. Naime, o ovom se filmu nagađa već godinama i prvi redatelj koji ga je trebao režirati bio je Sam Raimi.

 

Zašto on više nije dio projekta zapravo još uvijek nije razjašnjeno, no malobrojni će žaliti zbog toga s obzirom da je njegovo mjesto popunio Duncan Jones, redatelj fenomenalnog filma 'Moon' i vrlo dobrog 'Source Code'. Ukoliko nikada niste pogledali neki od njegovih filmova, sigurno ćete ga lakše upamtiti kao sina Davida Bowieja.

 

Uglavnom, u teaseru koji se sastojao od igranih i CGI scena prikazana je borba između Humana i Orca i to je zapravo bilo to. Duncan Jones objavio je da film sa snimanje kreće početkom sljedeće godine, a nešto opširnije informacije gotovo sigurno možemo očekivati uskoro.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije