http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VEĆ OVE GODINE

Gearbox sprema HD remake Homeworld franšize!

homeworld
Datum objave:
22.07.2013 06:34
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon raspada THQ-a prava na Homeworld ime i franšizu preuzeo je Gearbox, a njihov prvi potez je razvoj HD remakeova koji bi se na tržištu trebali pojaviti već ove godine

Po bankrotu THQ-a u gaming industriji nastala je prava šarada. Između ostaloga Sega je preuzela Company of Heroes franšizu, a još jedan serijal iz radionice Relica preuzeo je Gearbox. Naravno, radi se o kultnom Homeworldu.

 

Mnoge je ovo preuzimanje iznenadilo s obzirom da Gearbox iza sebe nema ni jedan RTS naslov pa prema tome ni ikakvog iskustva sa žanrom. Ipak, to zasad ne treba brinuti s obzirom da će njihov prvi potez biti izdanje HD verzija Homeworlda i Homeworlda 2.

 

To je objavljeno iz samog Gearboxa za vrijeme trajanja PAX Australia i obje igre bi se u 'retuširanom' izdanju trebale na tržištu pojaviti već krajem ove godine. Naravno, igre će se pojaviti isključivo na PC platformi, a više informacija očekujemo uskoro.

 

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije