http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

shadowrun returns!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

the raven
Datum objave:
22.07.2013 07:42
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iako je već nastupila tzv. 'ljetna gaming suša', ovoga tjedna unatoč tomu izlazi nekoliko iznimno zanimljivih naslova

S obzirom da još uvijek traje ljetna rasprodaja na Steamu, većina vlasnika PC-a zabavlja se odigravanjem igara za koje ranije nisu imali ili vremena ili novca. Ionako je ljeto, a ono zna biti prilično dosadno kad je izlazak novih igara u pitanju. No, zahvaljujući nekoliko njih ovaj tjedan biti će sve samo ne nezanimljiv.

 

Prvi naslov koji želimo posebno istaknuti je Shadowrun Returns. Kao što smo pisali prije nekoliko dana, radi se o turn-based RPG-u smještenom u budućnost i to u setting koji je mješavina fantasyja i cyberpunka. Shadowrun Returns zapravo je nastavak na original koji se na tržištu pojavio davne 1989. godine, a igra će se sigurno još dugo pamtiti, ako po ničemu drugome, onda po iznimnom uspjehu na Kickstarteru.

 

Igra će se pojaviti na PC i OS X platformama i to u četvrtak.

 

 

Već sutra moći ćemo zaigrati intrigantnu avanturu pod imenom 'The Raven - Legacy of a Master Thief' koja je također PC ekskluziva. Radi se o igri smještenoj u Pariz 1960. godine i London četiri godine kasnije. Naime, u Parizu biva ubijen legendarni pljačkaš pod imenom 'The Raven', a četiri godine kasnije počinju se događati pljačke koje ponovo upućuju na The Ravena...

 

 

Osim toga spomenuti možemo i The Smurfs 2, jednostavni platformer koji izlazi istovremeno s istoimenim filmom i koji će se moći zaigrati već sutra i to na Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Wii U i Nintendo DS platformama.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije