http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Šeranje do 'ibera'

PS4 snima zadnjih 15 minuta igranja

ps4_2
Datum objave:
23.07.2013 14:50
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
PlayStation 4 snimat će 15 minuta gameplaya u pozadini koje korisnici mogu editirati i objavljivati online

Nejasnoća oko dužine snimanja PS-a 4 javila se kad je Neil Brown, glavni čovjek u Sony Computer Entertainment Europe's R&D grupi, početkom mjeseca izjavio da će PlayStation 4 imati posebni enkoder koji će snimati zadnjih 'nekoliko minuta' igranja.


Izjava je u nekoliko navrata pogrešno interpretirana pa su izronile tvrdnje o snimanju zadnjih sedam minuta. Da bi razjasnili cijelu zbrku oko pravog trajanja snimanja gameplaya, Sony je preko svog glasnogovornika potvrdio CVG-u da će PlayStation 4 snimati 15 minuta gameplaya.


Snimljeni sadržaj može se 'pozvati' Dualshockovom Share tipkom koji zatim korisnici mogu editirati i cropati te dijeliti na društvenim mrežama preko Ustreama.

 

 

Microsoft je otkrio da će njihova next-gen uzdanica snimati 5 minuta gameplaya. 'Ideja je da uvijek snimate, tako da je zadnjih 5 minuta bilo koje igre koje igrate uvijek spremljeno lokalno na vašem tvrdom disku' rekao je Ken Lobb, kreativni direktor u Microsoft Studios.


'Zamislite da igrate igru offline i upravo ste odigrali najbolju borbu ikad. Možete završiti borbu i ako je ta super stvar koju ste napravili bila u zadnjih 5 minuta igranja, pozovete video i odaberete dijelove koji vam se najviše sviđaju, spojite ih i objavite'.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije