http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

The Raven: Legacy of a Master Thief

RAVEN
Datum objave:
24.07.2013 14:05
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Obavezno pogledajte recenziju ove izvrsne avanture! Ima i poremećenih igranih dijelova

Jako su nam dobre mnoge serije koje gledamo na televizoru. Posebno je dobra gluma u njima koja nam poja kroz dušu. Mimika lica, gestikulacija, a posebice pročitani tekst vrh su domaćeg glumišta. Tematika nekih od tih uradaka je isto tako fenomenalna. Promiču se zdrave vrijednosti, skladan obiteljski život i prije svega, sloga i razumijevanje. Ponukani tim biserima televizijske produkcije, i mi smo odlučili napraviti prvu epizodu naše nove serije spektakularnog naslova "Krvna plazma je soda". U njoj smo posebnu pažnju obratili upravo na uvjerljivu, preciznu i prije svega vrhunsku glumu. Stoga pogledajte s nama ovu vrhunaravnu dramu od koje zastaje dah, a usput bacite oko i na recenziju igre.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije