http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

prva epizoda na jesen

Slavni pisac Neil Gaiman započinje rad na svojoj prvoj igri

Wayward-Manor
Datum objave:
26.07.2013 10:06
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Poznati engleski autor romana, stripova, grafičkih romana, kratkih priča i filmova započinje rad na svojoj prvoj igri i to u suradnji s The Odd Gentlemen studijem

Wayward Manor naziv je igre na kojoj rad upravo započinje studio The Odd Gentlemen uz vodstvo pisca Neila Gaimana kojemu će ovo biti prvi izlet u industriju video-igara. Prva epizoda igre na tržištu će se pojaviti već ove jeseni i to na PC, Mac, iOS i Android platformama.

 

Na službenim stranicama projekta igra se može kupiti već sada po cijeni od 10$, za 20$ više možete dobiti i soundtrack igre a za 45$ digitalnu knjižicu s artom. Ukoliko ste pak ogromni obožavatelj lika i djela Neila Gaimana, a uz to imate višak novca, doniranjem 10.000$ zagarantirana vam je večera sa slavnim piscem.

 

Sakupljeni novac studio namjerava utrošiti na financiranje sljedeće epizode Wayward Manora.

 

Radnja same igre smještena je u Englesku 1920. godine, a igrač će preuzeti ulogu mrzovoljnog duha koji iz kuće u kojoj je živio želi istjerati nove stanare. Uz to će istovremeno učiti o vlastitoj smrti i životu nakon nje.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije