http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Need for Speed

Pogledajte brzinu SC2 prvaka

heart2
Datum objave:
28.07.2013 14:14
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Starcraft 2 prvak pokazuje što je potrebno da bi bili profesionalni SC2 igrač

Nije nikakva tajna da su profesionalni igrači Starcrafta odveli pro igranje na jednu novu razinu. U Južnoj Koreji, meki profesionalnog Starcraft gaminga, postoje kuće u kojima klanovi danonoćno treniraju Starcraft ne bi li još više izoštrili svoje igranje.


Najbolji igrači Starcrafta stvorili su cijele karijere igrajući slavnu strategiju, njihove plaće nerijetko prelaze u šesteroznamenkaste brojke, a u Koreji su tretirani kao najveće rock zvijezde.


U priloženom videu korejski profesionalni igrač Lee Shin Hyung (AKA STX INnoVation) igra kvalifikacijski meč za WCG Korea i pritom pokazuje ridikuloznu brzinu prstiju i akcija u Starcraftu 2.

 

 

STX InnoVation trenutačno je smješten na prvo mjesto World Championship Series ljestvici.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije