http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

samo dobre vijesti

Borba u GTA V identična onoj u Max Payneu 3

gta_big_1
Datum objave:
30.07.2013 12:06
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Video usporedba za koju je odgovoran jedan obožavatelj Rockstarovih naslova potvrdila je ono o čemu se nagađa već neko vrijeme – borba u GTA V biti će gotovo identična onoj koju smo vidjeli u Max Payneu 3

Max Payne 3 nikada neće dostići slavu prva dva dijela, no igri se jedno mora priznati – ima izvrsnu borbu. Točnije, ima sve ono što su imale prve dvije igre uz neka poboljšanja. Već od ranije je poznato da će multiplayer komponente Max Paynea 3 i GTA V biti u neku ruku povezane, a sada s popriličnom sigurnošću možemo utvrditi da je borba u GTA V gotovo u poptunosti preuzeta iz Max Paynea 3.

 

To vrlo zorno prikazuje video kojega je montirao jedan obožavatelj obje franšize;

 

 

Podsjećamo, Grand Theft Auto V biti će prva igra u franšizi s tri (istovremeno igriva) protagonista. Naslov je zasad najavljen za PS3 i Xbox 360 platforme i na tržištu se očekuje 17. rujna ove godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije