http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

više od 4000 sudionika

Eve Online poprište najveće borbe u povijesti gaminga

eveo
Datum objave:
30.07.2013 12:11
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jučer tijekom dana mogli ste pratiti zaista povijesni trenutak otkad je gaminga. Naime, igrači kultnog MMO-a organizirali su najveću online borbu u povijesti u kojoj je sudjelovalo nekoliko tisuća igrača

EVE Online MMO je s možda i najvjernijom publikom. Ona broji nekoliko stotina tisuća, no, čvrsta je i ne varira kao broj igrača konkurentnih igara. Osim toga, iznimno je zahtjevna i za većinu gamera jednostavno ili preizazovna ili za nju nemaju dovoljno vremena.

 

Bilo kako bilo, čak četiri tisuće igrača Eve-a sudjelovalo je u borbi koja se mogla gledati i na izravnom streamingu. To je, ipak, za sve koji nisu hardcore fanovi vjerojatno bilo sasvim nerazumljivo i dosadno s obzirom da je igra povremeno bila usporena i za 90% kako bi serveri uspjeli procesuirati toliku količinu podataka bez izbacivanja igrača ili, još gore – rušenja servera.

 

U ovom epskom boju sudjelovale su dvije frankcije: CFC i TEST Alliance Please Ignore. Oni su se borili za prevlast nad područjem 'Fountain' a pobjedu je na kraju odnio CFC dok se TEST povukao u regiju 'Delve'.

 

Osim što je ova borba bila najmasovnija borba u povijesti gaminga, onda je ujedno srušila i dosadašnji rekord EVE Onlinea koji je iznosio 3615 igrača.

 

Kako je pak to zapravo izgledalo vidjeti možete ovdje;

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije