http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

nova 'naga'

Razer predstavio novi miš za MMO žanr

naga
Datum objave:
31.07.2013 11:56
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Najpoznatiji proizvođač gaming periferije na svijetu najavio je novu verziju poznatog 'Naga' miša

Razer se ili voli ili mrzi. Veliki dio gamerske populacije koristi samo njihovu periferiju dok drugi dio tvrdi da se radi o precijenjenom brandu čiji proizvodi često prestaju funkcionirati nakon samo nekoliko mjeseci. Sredina je pak vjerojatno negdje u sredini.

 

Razer je upravo najavio novu verziju svojeg 'Naga' miša koji je namijenjen prvenstveno igračima MMO igara. Kao i prethodna verzija, i nova Naga ima s lijeve bočne strane 12 tipki koje su sada navodno bolje pozicionirane ali i udobnije za korištenje s obzirom da su mehaničke.

 

 

Osim bočnim tipkama Razer se ponosi i pobooljšanim kotačićem ali i ergonomijom. Miš je već dostupan u SAD-u i na zapadu Europe i to po cijeni od 79 američkih dolara.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije