http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

D3 ekspanzija?

Blizzard sprema 'veliko iznenađenje' za Gamescom

Blizzard-Has-No-Plans-to-Buy-the-IGN-Pro-League-2
Datum objave:
01.08.2013 14:05
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kompanija je u nedavnom pozivu za novinare objavila da sprema 'specijalnu objavu' za Gamescom

Blizzard nam je opet zagolicao maštu objavom o 'specijalnom iznenađenju' koje sprema za nadolazeći Gamescom. U pozivu za novinare koji je Blizzard poslao jučer pisalo je sljedeće: 'Spremamo posebnu objavu koja će zasigurno privući pozornost Neba, Gorućeg Pakla i svi sjenovitih mjesta koja leže između'.


Opis poziva aludira na vijest o Diablu 3, a mogla bi značiti da ćemo konačno vidjeti novu Diablo 3 ekspanziju koju je Blizzard potvrdio još prošle godine. Neki misle da se radi o vijesti povezanoj s Heartstoneom ili čak novom World of Warcraft ekspanzijom, no korištenje izraza kao što su 'nebo' i 'gorući pakao' ipak više naginju ka Diablo 3 najavi.


Nick Carpenter, potpredsjednik Art & Cinematic odjela u Blizzardu, na twitteru je objavio informaciju da Blizzard ima novi cinematic spreman za Gamescom. 'Upravo smo završili rad na još jednom nevjerojatnom cinematicu. Jedva čekam da ga otkrijemo svijetu' napisao je Carpenter na twitteru.


Gamescom se održava od 21. do 25. kolovoza u Kölnu u Njemačkoj, a Blizzardova press-konferencija zakazana je za prvi dan najveće svjetske gaming konferencije.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije