http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LOŠE VIJESTI

Wolfenstein: The New Order odgođen za sljedeću godinu

Wolfenstein1_31527_screen
Datum objave:
02.08.2013 10:50
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prema odluci Bethesdae, jedna od najisčekivanijih igara ove godine odgođena je za 2014. godinu

Jedno od najugodnijih gaming iznenađenja ove godine svakako je bila najava nove Wolfenstein igre, iako su mnogi ostali razočarani jer su na temelju nekoliko teasera očekivali novi Fallout. Druge je pak iznenadila činjenica da će na razvoju raditi MachineGames, studio kojemu je ova igra zapravo prvi projekt. To ipak ne bi trebao biti značajniji problem iz razloga što se on većinom sastoji od bivših zaposlenika Starbreeze Studiosa.

 

Iako na razvoju neće sudjelovati Id Software, igra će biti temeljena na Id Tech 5 engineu koji smo u akciji mogli vidjeti u Rageu. Igra se na tržištu trebala pojaviti u posljednjem kvartalu ove godine i to na aktualnim i next-gen konzolama iz Sonyja i Microsofta te na PC-u.

 

Igra je, međutim, upravo odgođena. Odgodu je na svojem Twitter profilu objavio Pete Hines, Bethesdin PR-ovac uz kratak komentar da Bethesda osjeća da igra zaslužuje 'još malo poliranja'.

 

Bethesda u posljednje vrijeme ima velikih problema kada su u pitanju 'poliranja'. Tako je bilo s Rageom, a tako je trenutno i s Doom 4 na kojemu radi Id Software koji je nakon nekoliko godina rada na igri morao početi iz početka zbog brojnih problema kroz koje trenutno prolazi legendarni razvojni studio.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije