http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VIDEO IGRE SPAŠAVAJU ŽIVOTE

Dječak spriječio prometnu nezgodu zahvaljujući - Mario Kartu

Mario Kart DS
Datum objave:
02.08.2013 11:07
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Evo jedne vijesti koja će zagrijati srca svih roditelja koji su ujedno i gameri

Desetogodišnji Gryffin Sanders iz Colorada vozio se u auto zajedno sa svojim četverogodišnjim bratom i sedamdesetčetverogodišnjom bakom. U jednom trenu, starija gospođa je izgubila svijest stavivši sve putnike u veliku opasnost. Zahvaljujući brzim reakcijama i znanju sakupljenom igranjem video igara, Gryffin je uhvatio volan i vozilo pažljivo skrenuo u obližnji blatnjavi jarak. Automobil, koji se je u trenu kada je baka pala u nesvjest, kretao preko 100 km/h zaustavio se, te čudom, niti jedan od putnika nije bio ozlijeđen.

 

 

 

 

Kada su mališana pitali kako je uspio tako brzo reagirati da spasi situaciju on je odgovorio kako mu se u prvoj sekundi činilo kao da je sve to test. Nakon toga je, sjetivši se svoje omiljene igre - Mario Karta, uhvatio volan i spasio barem tri nevina života. Ovo samo svjedoči kako igre, osim roditeljima najočitijeg gubitka vremena, pomažu pri razvoju dječje brzine reakcije i donošenja odluka u kriznim situacijama. Sada nam je, iskreno, drago što Gryffin kao omiljenu igru nije spomenuo Flat Out ili Carmageddon.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije