http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SUZE I ČEMER

UbiSoft priča o kraju Assassin's Creeda

Assassins Creed
Datum objave:
05.08.2013 11:02
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Assassin's Creed će, izgleda, prije ili kasnije biti ubijen

Šefovi Ubisoftovog Assassin's Creeda su u nedavnom razgovoru na Eurogameru spomenuli neizbježni kraj čuvene franšize. Prema njima, u principu, postoji svojevrsni tematski plafon do kojega će igra ići, te nakon kojega neće raditi više nastavaka. Trenutna politika je izrada jedne igre godišnje, s time da svaki nastavak biva dizajniran nakon što je predhodnik izbačen na tržište. U prijevodu, rad na igri sadrži zdravu dozu kreative i improvizacije. Međutim, MEĐUTIM, postoji datum kada te inspiracije više neće biti, te kada će serijal doći svojem kraju.

 

 

Prevedeno na hrvatski to znači da UbiSoft uskoro ne planira prekidati izradu serijala Assassin's Creed, te da planira cijediti igru dok im oči ne ispadnu. Dobro je tu i tamo pročitati kako veliki serijali imaju dovoljno elana da nastave svoju hiperprodukciju. Osobno jedva čekam nešto poput Call of Duty vs Assassin's Creed - to će biti biznis i pol.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije