http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Odlično

Uspješan Kickstarter za Alice: Otherlands

photo-main
Datum objave:
05.08.2013 16:52
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Alice: Madness Returns kreator American McGee ostvario je svoj cilj na Kickstarteru za spin-off animiranu seriju Alice: Otherlands

Projekt je sakupio 222 tisuće dolara – malo više od postavljenog cilja od 200 tisuća dolara. Kickstarter je pokrenuo kreator American McGee's Alice serijala American McGee s namjerom da otkupi filmska prava na Alice igre koja su trenutno u posjedu Collision Entertainmenta.


McGee će nadgledati produkciju još neodređenog broja animiranih kratkih filmova. 'Ta sredstva će nam omogućiti da stvorimo seriju animiranih kratkih filmova, da radimo na većim animiranim mogućnostima, da započnemo rad na animiranom filmu i, negdje u bliskoj budućnosti, realizirati taj film.


Iako je Kickstarter kampanja bila uspjeh, McGee nije uspio dosegnuti visinu od 250 tisuća dolara koja bi mu omogućila unajmljivanje Susie Brann, glumice koje je posuđivala glas Alice, i Rogera Jacksona koji je svoj glas posudio Chesire Catu. McGee se svejedno nada da će uspjeti postići nekakav dogovor.

 

 

American McGee je prije ovog uspješnog Kickstartera imao i jedan neuspješan. OZombie bio je ambiciozni projekt koji je bio zamišljen kao mračnija verzija Wizarda of Oza, a uspio je skupiti samo 140 tisuću od željenih 950 tisuća dolara.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije