http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRIVLAČNA PONUDA

Sony planira PS4 prodavati u paketu sa PS Vitom

ps4
Datum objave:
06.08.2013 10:36
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Dvoumite se biste li kupili Playstation 4 ili Playstation Vitu? Zašto ne oboje?

Da, dobro ste pročitali - glasina koju je mnogo gamera čekalo da se obistini možda i nije toliko daleko od realizacije. Gaming News Daily tvrdi kako Sony svoju next gen platformu planira prodavati u "bundleu" sa Playstation Vitom, Sonyevom prijenosnom konzolom. Ovaj paket će, čini se, u Sjedinjenim Državama koštati oko 500 dolara, dok će u EU ova cijena biti elegantno pretočena u eure.

 

 

 

Bilo kako bilo, 500 eura za potpuno novu PS4 konzolu upakiranu s PS Vitom jako je interesantna ponuda. Pogotovo uzmemo li u obzir kako će dobar dio funkcija Playstationa 4 biti povezano sa Vitom. Najbolji primjer je mogućnost igranja PS4 igara na maloj konzoli preko 3G i WiFi signala sve dok je Playstation 4 upaljen. PS4 PSVita ponuda na tržištu bi se trebala pojaviti pred kraj ove godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije