http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Beskrajne klase

Everquest Next otkrio klase i rase

everquest-next-logo-592
Datum objave:
06.08.2013 13:25
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Otkrivene su neke od klasa i rasa u nadolazećem Everquestu Next

Paneli Sony Online Entertainmenta, održani ovog vikenda u Las Vegasu, potvrdili su da će u Everquestu Next biti dostupni Dwarfovi, Humani, Ogrovi, Elfovi, Dark Elfovi i Kerrani. Navedene rase bit će igrive od samog početka igre.


Što se tiče klasa, situacija je malo kompliciranija. Umjesto da odaberete jednu klasu i držite je se do kraja igre, Everquest će vam omogućiti da beskonačno miješate klase. To znači da ćete moći kombinirati vještine različitih klasa kako bi stvorili build koji vama odgovara.

 

 

Bit će dostupno 40 klasa, a prve će biti Rogue, Warrior, Tempest, Blademaster i Wizard. Još nije jasno koje će od njih biti dostupne,ako uopće budu, kao dio prvih osnovnih osam klasa.


Isto tako igra neće imati levele niti level capove, već ćete svog lika unaprjeđivati kroz učenje novih vještina i svladavanje klase.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije