http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ASUS Tytan G70

ASUS pripremio gaming zvijer

Tytan-G70-3
Datum objave:
06.08.2013 18:16
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Bacite pogled na gaming konfiguraciju koja će mnoge oboriti s nogu

ASUS Tytan G70 najnovija je konfiguracija namjenjena upravo gamerima. Ovo je, do neke mjere prokleto predvidivo s obzirom da izgleda kao da će vas pogoditi laserskom zrakom u lice. Osim bizarnog kućišta i gomile vidljivih ventilatora, ova mašina u sebi ima dovoljno snage da potjera najzahtjevnije naslove. Vjerojatno vas među ostalim zanima kakve komponente koristi, kao i kolika joj je cijena. Pa, što se cijene tiče, za sada se baš puno ne zna. Za ostalo...situacija je malo drukčija.

 

 

 

Ekipa sa Gadgeterije ovu gamersku zvijer danas detaljno opisala. Za više informacija o Republic Of Gamers Tytan G70, savjetujemo vam da ih posjetite!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije