http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMING KRIZA

Square Enix zabilježio velike gubitke

dragon_quest_x
Datum objave:
07.08.2013 12:51
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Veliki japanski izdavač objavio je kako, čini se, posluje u minusu

Square Enix objavio je najnovije financijske rezultate i stvari ne izgledaju baš najbolje. Prema njima, sveukupna zarada od 244 milijuna dolara predstavlja mali napredak u odnosu na isto razdoblje prošle godine (3,3%). Zbog promjene načina poslovanja i dinamike samog tržišta igara, firma je zabilježila nešto što naziva "iznimnim gubitkom". 

 

 

 Konkretno, square je poduvao oko 16 milijuna dolara u prošlom razdoblju, pa im trenutno povišenje prihoda ne pokriva projicirana očekivanja. Prevedeno na hrvatski, ovo znači da će neki naslovi biti obustavljeni. Prema svemu sudeći, relativno zanimljivi MMO Dragon Quest X nije jedan od njih. Blago nama.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije