http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STRPLJENJE, MOLIM

Street Fighter V ne izlazi prije 2018.

Super Street Fighter IV
Datum objave:
07.08.2013 13:40
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ako se nadate skorašnjem dolasku novog Street Fightera, predlažemo vam da reducirate entuzijazam

Street Fighter jedan je od rijetkih naslova čijim spominjanjem doslovce možete opisati žanr. Posljednji nastavak, Ultra Street Fighter IV nešto je čega će se fanovi serijala morati držati još dugo, dugo vremena.

 

Moćna četvorka
 

 

 

Igrin producent Tomaoki Ayano u nedavnom je intervjuu za VG347 izjavio kako proces izrade naslova nije toliko jednsotavan, te da će za nešto što bi trebali nazvati Street Fighterom V igrači trebali čekati još barem pet godina. Da, dobro ste pročitali - projecirani datum izlaska petog nastavka čuvenog serijala je 2018. Povijesno gledano, razmak između dvojke i trojke bio je šest, a između trojke i četvorke devet godina. Kako vrijeme leti, zar ne?

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije