http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Ništa u planu

Bethesda zasad ne planira igre za Wii U

dragon1
Datum objave:
07.08.2013 13:58
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Bethesda ne namjerava izdavanje igara za Nintendovu konzolu u bližoj budućnosti

Pete Hines, potpredsjednik PR i marketing odjela u Bethesdi, na nedavno održanom QuakeConu rekao je da 'nijedna od najavljenih igara nije razvijana za Wii U, stoga je sigurno da te igre nikada neće zaživjeti na spomenutoj konzoli'.


Hines se referirao na nadolazeće naslove u Bethesdinom taboru, Wolfenstein: The New Order, The Elder Scrolls Online i The Evil Within. Hines je pojasnio i stav izdavača prema trenutnoj Wii U situaciji.

 

 

'Najvažniji razlog za to je hardware' istaknuo je Hines. 'Mi razvijamo igre koje mi želimo igrati na bilo kojoj platformi koja će ih moći podržati'. Osvrnuo se i na Elder of Scrolls Online i rekao da je 'mogao izaći i za Xbox360', ali to jednostavno nije bilo moguće zbog 'restrikcija hardwarea'.


Navođenje hardwarea kao razloga zaobilaženja Wii U-a razlikuje se od razloga koji su ostali izdavači dali. Ranije ove godine EA je rekao da ovogodišnji Madden i Fifa neće izaći za Wii U zbog poražavajućih komercijalnih rezultata Fife 13 na Nintendovoj konzoli.


'Hoćemo li izdati igre za nj u budućnosti? Ne mogu reći sa sigurnošću, no zasad nam Wii U nije na radaru. Treba vidjeti što nam budućnost sprema' završio je Hines.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije