http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MUKE PO WII-u

Kupci (ponovno) ne znaju razlikovati Wii od Wii-ua

wii
Datum objave:
08.08.2013 11:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nintendo bi mogao poraditi na sortiranju razlika među svojim platformama

Nintendovi problemi, čini se, ne prestaju. Nakon relativno lošeg početka prodaje njhove nove konzole, došli su do zaključka kako dio te loše prodaje zapravo leži u činjenici da kupci uopće ne znaju za novu generaciju Wii-ja.

 

Paul B 


Ovo je pogotovo vidljivo u dućanima gdje gameri uzimaju Wii U igre za svoj Wii samo da bi shvatili kako im nova "Wii igrica" baš i ne radi. JB Hi-Fi dućan elektronikom iz Malverna u Victoriji čak je napravio i ilustraciju kućne radinosti pomoću koje pomaže korisnicima da razlikuju softver za različite platforme. Realno gledano, ako Nintendo ne riješi ovaj problem (koji je, usput, svojevremeno zadesio i 3DS), čitava situacija mogla bi ih koštati još više novca.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije