http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Dynasty Warriors 8

DYNASTY
Datum objave:
09.08.2013 13:43
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Najnoviji nastavak Dynasty Warriorsa ujedno je najbolji u cijelom serijalu! Pa pogledajte recenziju

"Ponekad promatram čemer polu pokretnih vjeverica na stablima. Istodobno me prene neki zvuk sa trotoara u prolazu. Tada se taj čemer pomalo prebaci i na mene jer slutim. I ćutim. Opake proturberance u sumorna jutra. Skupljam lišće... Iskusan sam u tom poslu, bez obzira na tračak krmelja koji se nastanio u mom lijevom oku. Valjda je to od sanjivosti..." - Bio je ovo ulomak iz knjige "Vjeverice su moji prijatelji" od našeg eminentnog autora Sirupa Sladoredarovića Časnog koja će se uskoro naći u prodaji diljem zemlje. Pa evo još jednog ulomka iz tog nadasve didaktičnog štiva "Noćas sam sanjao da jedem one male djeliće metala što idu u fergazer od dvotaktnih motora. Sneno sam ih žvakao, dočim me probudi tvoja metafora na noćnom ormariću. Ostavih čemer i jad te se prikrilih u tvoja njedra. Bilo je točno tri sata i četrdeset šest minuta." A sada pogledajte video recenziju.

 

Dynasty Warriors 8 recenzija

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije