http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Svemir

Najavljen datum izlaska X Rebirtha

X-Rebirth-2
Datum objave:
09.08.2013 14:10
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Objavljen je i novi space simulation trailer

Igra je razvijana čak sedam godina i najnovija je kreacija njemačkog studija Egosoft. Šef Egosofta Bernd Lehahn objasnio je zašto je bilo potrebno tako dugo razvijati X Rebirth.


'Željeli smo napraviti igru ogromnih razmjera. Pritom ne mislim na fizičku veličinu svemira koju je relativno lako povećati. Govorim o živućem futurističkom svemiru koji vrvi od života'.


'Nazovite ih detaljima, ali na koncu, oni čine svemir živim' istaknuo je.

 

 

Pojednostavljen je i sam meni igre, koji je mnogima bio prekompliciran, no tu je još uvijek prisutna simulirana ekonomija i kompleksni geopolitički okoliš. Što se tiče borbe, one variraju od jedan na jedan do masovnih bitaka cijelih flota.


Izlazak igre najavljen je za 15. studeni ove godine, a izaći će samo za PC.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije