http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Sam Fisher

Novi video za Splinter Cell: Blacklist

scb
Datum objave:
11.08.2013 13:19
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Izašao je novi, 7-minutni trailer za nadolazeću stealth-pucačinu, Splinter Cell: Blacklist

Posao Sama Fishera je rušenje međunarodnih kartela i uništavanje znanja koje oni posjeduju, a novi trailer sažima sve što Fisher treba znati o AR mobitelima i tihom skidanju neprijatelja.


Radnja Blacklista nastavlja se na događaje Splinter Cell: Convictiona, a Patricia Caldwell, predsjednica Sjedinjenih Američkih Država, ukida korumpirani Third Echelon i formira novu anti-terorističku jedinicu za specijalne operacije, Forth Echelon. Vođa novog odreda je bivši agent Third Echelona Sam Fisher koji zapovijedi dobiva direktno od predsjednice.


Ulogu neprijatelja u novom Splinter Cellu ima grupa imenom "The Engineers", a oni pokreću smrtonosno odbrojavanje , 'The Blacklist', koje ako dosegne nulu, pokreće niz napada na imovinu SAD-a. Zadatak specijalne jedinice je spriječiti ostvarivanje ovog pogubnog scenarija.

 

 

Splinter Cell: Blacklist izlazi 20. kolovoza za PC, PlayStation 3, Xbox 360 i Wii U.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije