http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

promjene, promjene

Xbox One (ipak) može bez Kinecta

Xbox-One
Datum objave:
13.08.2013 13:22
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Microsoft je objavio još jednu promjenu u Xbox One politici koja će zasigurno pridobiti dio ljudi, ali i dio njih odbiti

Raspet događaja oko Xbox One konzole već je davno prerastao u prvoklasnu sapunicu s bezbroj preokreta. Microsoft je zapravo dosad odustao od većine mjera koje su po objavi bile predstavljene kao trajne i neoborive. Ne samo to, cijela divizija zaslužna za razvoj Xbox konzola prolaze kroz temeljitu transformaciju. Malo prekasno, reći će mnogi.

 

 

Zasigurno se sjećate da su neke od najgorljivijih tema bile potreba da konzola konstantno bude povezana na internet i da Xbox One uopće neće moći funkcionirati bez Kinecta. Prva tema razriješena je još prije nekoliko tjedana, a Microsoft je sada objavio da će konzola ipak funkcionirati bez Kinecta.

 

Podsjećamo, Xbox One biti će nemoguće kupiti bez Kinecta i upravo to je razlog zbog kojeg se mnogi boje budućih Microsoftovih odluka kada je u pitanju nadolazeća konzola. Naime, ukoliko Microsoft odluči da će ipak prodavati konzolu bez Kinecta to će značiti upravo ono što se dogodilo s prvim Kinectom i Xboxom 360 – razvojni studiji jednostavno će dignuti ruke od kamere.

 

Major Nelson naknadno je potvrdio da se Xbox One sigurno neće prodavati bez Kinecta, ali da će ga korisnik moći u bilo kojem trenutku u potpunosti ugasiti. To je vrlo bitno pitanje za mnoge s obzirom na recentne afere u kojima američke vlasti špijuniraju ne samo veliki dio američkih građana već i ljude diljem svijeta, a dobar dio podataka NSA je, osim od Googlea, Facebooka i ostalih dobivala i od – Microsofta.

 

Kinect će odsad tako biti nezaobilazan isključivo za igre koje će biti producirane ekskluzivno za njega, a najveću koristi će i dalje najvjerojatnije imati oni koji će ga koristiti kao pomagalo pri gledanju TV sadržaja.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije