http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'KILLING MONSTERS'

Spektakularni trailer za The Witcher 3!

wild hunt
Datum objave:
14.08.2013 12:31
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
CD Projekt je objavio još jedan animirani trailer za nadolazeći, posljednji dio The Witcher franšize

The Witcher 3: Wild Hunt na tržištu će se pojaviti tijekom sljedeće godine, no to ipak ne sprječava CD Projekt da nam svako malo serviraju pokoji trailer. Najnoviji i svakako najimpresivniji objavljen je upravo danas;

 

 

Kao što vjerojatno i znate, The Witcher 3 biti će posljednji dio The Witcher franšize, a CD Projekt obećaje da će igra biti čak 35 puta veća od njena prethodnika i da će se odvijati na najvećem otvorenom prostoru ikada sagrađenom za neki RPG. Naravno, ne očekujte novi Skyrim jer The Witcher franšiza oduvijek je bila prije svega story-driven iskustvo koje će s posljednjim dijelom, kako se čini, postati vrlo, vrlo mračno.

 

Kako bi mogli realizirati sve zamišljeno za posljednji dio serijala, ekipa iz CD Projekta razvila je i novi engine koji uz nesaglediva prostranstva nudi njihovo razgledavanje bez ikakvih loading screenova. I najvjerojatnije je upravo to jedan od razloga zašto se igra neće pojaviti na PlayStationu 3 i Xboxu 360.

CD projekt:
"The Witcher 3 biti će 20% veći od Skyrima."

 

Umjesto toga, igra se prvenstveno razvija za PC platformu a nakon toga biti će portana i na Xbox One te PlayStation 4.

 

Nakon što dovrši posao s the Witcherom 3 koji ni ovoga puta neće imati nikakvu DRM zaštitu na PC platformi, CD Projekt se baca na razvoj svojeg futurističnog RPG-a pod intrigantnim imenom 'Cyberpunk 2077' koji bi se na tržištu trebao pojaviti tijekom 2015. godine.  

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije