http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA

Dead Space 3 i Battlefield 3 za samo 5$!

ds3
Datum objave:
15.08.2013 10:43
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Humble Indie Bundle trenutno nudi jedno od najvećih sniženja u svojoj povijesti koje bi vas moglo napokon uvjeriti da instalirate Origin servis

Humble Indie Bundle odavno više nije servis na kojemu se po fantastičnim cijenama mogu kupiti samo indie naslovi. S vremena na vrijeme svoje igre po smiješno niskim cijenama nudile su brojne velike izdavačke kuće i razvojni studiji. S obzirom na to, bilo je samo pitanje kada će se na Humbleu pojaviti i igre iz repertoara EA.

 

Ne samo da se to napokon i dogodilo, nego za neznatan iznos možete dobiti neke od ponajvećih gaming hitova u nekoliko proteklih godina. Ukoliko uplatite bilo koji iznos (doslovno!) dobiti ćete paket koji će sadržavati Dead Space, Burnout Paradise (The Ultimate Box), Crysis 2 (Maximum Edition), Mirror's Edge, Dead Space 3 i Medal of Honor.

 

Ukoliko pak uplatite minimalno 4.74$ (koliko trenutno iznosi prosječna donacija) uza sve to dobivate i – pazite sad – Battlefield 3 i The Sims 3 uz Starter Pack.

 

Osam hitova za doslovno nekoliko kuna. Pet od njih moći ćete vezati za svoj Steam account dok ćete za ostale tri morati otvoriti origin account ukoliko ga još nemate.

 

Još uvijek ste ovdje?!

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije