http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Grim reaper

Reaper of Souls prva Diablo 3 ekspanzija

diablo 3
Datum objave:
15.08.2013 12:40
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Blizzard je lansirao teaser stranicu koja sugerira da će se prva ekspanzija za Diablo 3 zvati Reaper of Souls

Stranica ne prikazuje praktički ništa osim slabašno vidljivog ulaza ispred kojeg piše 'Death, at last, shall spread its wings over all'. Naziv Reaper of Souls nalazi se u URL linku te je također i registrirani trademark Blizzarda što se potvrđuje na dnu spomenute stranice.

 

 

 

 

Ovo dodaje novu dimenziju priči koju Blizzard brižno gradi. Naime, kompanija je prije nekoliko dana registrirala 'The Dark Below', za što su mnogi mislili da je ime prve Diablo 3 ekspanzije. Je li 'The Dark Below' ime nove ekspanzije za World of Warcraft? Hoće li se igrači WoW-a konačno suočiti sa zloglasnim Old Gods?

 


Prošli mjesec Blizzard je najavio svoje prisustvo na Gamescomu pozivom za novinare na press konferenciju. U pozivu je pisalo da 'spremaju posebnu objavu koja će zasigurno privući pozornost Neba, Gorućeg Pakla i svi sjenovitih mjesta koja leže između'. Gledajući ovaj opis, vrlo je vjerojatno da će kompanija na Gamescomu službeno najaviti Diablo 3 ekspanziju.


Što zapravo jest 'The Dark Below' zasad možemo samo nagađati. Možda je zaista ime nove WoW ekspanzije, a možda će biti nešto sasvim treće. Moramo napomenuti da se na .gov stranicama može registrirati bilo što pod Blizzardovim imenom jer ne postoji nikakva provjera, tako da je moguće da je 'The Dark Below' samo podvala.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije