http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Umiruće svjetlo

Prikazan novi Dying Light video

dying_light
Datum objave:
16.08.2013 11:53
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Dead Island developer, Techland, pokazao je 12-minutni video nadolazeće first-person zombie pucačine Dying Light

Dying Light spada u kategoriju surival-horror igri, a razvija ga Techland, studio odgovoran za Dead Island franšizu. Dying Light iskorištava dobro provjerenu formulu zombie apokalipse, ali unatoč prividnim sličnostima, igra je prilično drugačija od Dead Islanda.


Po danu, igrač se kreće među masom zombija, tražeći zalihe i stvari od kojih bi mogao izraditi različita oružja koja mu služe za obranu od zaražene pošasti. Kad se sunce sakrije, Dying Light se pretvara u neku vrstu stealth igre. Zombiji dolaskom noći predstavljaju mnogo veću opasnost.

 

 

'Noću lovac postane plijen jer zaraženi postaju agresivniji i opasniji. Najopasniji su grabežljivci, koji se pojavljuju tek nakon zalaska sunca. Igrači moraju iskoristiti sve što je u njihovoj moći da bi doživjeli sljedeće jutro'.


Dying Light izlazi za PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox360 i PC. Datum izlaska nije objavljen, ali igra se očekuje tijekom sljedeće godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije