http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MALO IM JE TREBALO

Age of Empires 2 konačno dobio službenu ekspanziju

Age of Empires 2
Datum objave:
16.08.2013 11:55
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Age of Empires 2 ove jeseni ulazi u svoju HD eru

Ne pokušavajte guglati uspješne Kickstartere ili modernizirane edicije. Ovdje govorimo o originalnom Age of Empires 2 naslovu koji je izašao prije 12 godina. Na sreću svih onih koji i danas igraju ovaj, objektivno, legendarni RTS - na tržištu bi se ove jeseni trebal pojaviti njegova službena ekspanzija. Na projektu su u originalu radili fanovi, što bi po nekim zlobnicima mogao biti razlog zbog čega ekspanzija "malo kasni".

 

IC ABAU TAJM

 

Ljubitelji strategije u pravom vremenu Age of Empires 2 HD će željeti zaigrati iz više razloga. Tu imamo, dakle...da vidimo...nekoliko novih modova za igru u više igrača, četiri nove kampanje koje se dešavaju na području Italije, ispravni spectator mod, kao i integraciju za TwitchTV. Sve u svemu, ove jeseni ćemo imati priliku igrati prvu ekspanziju za klasični naslov koji je stariji od deset godina.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije