http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

u europi

Besplatna FIFA 14 uz kupnju Xbox One konzole?!

original5
Datum objave:
20.08.2013 11:05
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prema anonimnim izvorima, Microsoft planir svi kupcima iz Europe uz Xbox One konzolu pokloniti i primjerak nadolazeće simulacije nogometa

Posljednja vijest iz Microsoftovog tabora dodatno je podigla nezadovoljstvo kod igrača koji imaju prebivalište u Europi. Naime, izlazak Xbox Onea otkazan je u čak osam europskih država što znači da će konzola ove godine biti dostupna u tek 13 zemalja.

 

Microsoft nije išao u detalje odgode, ali je zato obećao da će svi kupci iz zemalja u kojima je izlazak odgođen biti nagrađeni besplatnom igrom. A ta igra, čini se, mogla bi biti FIFA 14, barem ako je vjerovati anonimnim izvorima, prenosi MCV.

 

Na taj način Microsoft bi djelomično opravdao značajno višu cijenu Xbox One konzole od PlayStationa 4. Valja podsjetiti da će FIFA 14 na konzolama sljedeće generacije biti pogonjena potpuno novim Ignite engineom, ali i da je FIFA 13 najuspješnija nogometna simulacija u povijesti koja je samo u prva dva mjeseca prodana u više od sedam milijuna primjeraka, a i danas se nalazi među najprodavanijim naslovima bez obzira na platformu.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije