http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

pojeftinjenje 'trojke'

Poznat je datum izlaska PlayStationa 4!

sony-unveils-the-playstation-4-1
Datum objave:
21.08.2013 10:47
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony je na GamesComu objavio točan datum izlaska nadolazeće PlayStation konzole koji će označiti početak tzv. 'next-gen' ere

PlayStation 4 ove godine će se pojaviti u 32 zemlje svijeta, a već sada naručeno je više od milijun primjeraka. Konzola će se na području Europe pojaviti 29. studenog, a u sjevernoj Americi nešto ranije – 15. studenog.

 

Podsjećamo, konzola će stajati 399$ u SAD-u te 349 funti tj. 399 eura u Europi. To je, kao što znamo, stotinjak dolara jeftinije od Xbox One konzole, iako se Microsoft i na ovom području pokušava iskupiti poklanjanjem besplatne igre za kupce u Europi. Iako još uvijek nije poznato koja će to igra biti, nagađa se da je u pitanju FIFA 14.

 

U isto vrijeme, Sony je pojeftinio Super Slim verziju PlayStationa 3 s 12 GB zapremnine koja će odsad stajati 199 eura. Pojeftinjenje stoga očekujemo i u Hrvatskoj.

 

 

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije