http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMESCOM TRAILER!

U pripremi i Watch Dogs film

watchdogs
Datum objave:
21.08.2013 11:04
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ubisoft je objavio i treći film koji će biti snimljen prema njihovom nadolazećem naslovu

Prije otprilike godinu dana Ubisoft je prvo najavio snimanje Assassin's Creed filma, a potom i dolazak Splinter Cella u kino dvorane. Glavnu ulogu u Assassin's Creedu igrati će Michael Fassbender dok će Sama Fishera utjeloviti Tom Hardy. Tko će pak igrati glavnu ulogu u Watch Dogs filmu još uvijek nije poznato.

 

Da, Ubisoft priprema snimanje filma prema Watch Dogs, naslovu koji se tek treba pojaviti na tržištu i za koji tek treba utvrditi je li vrijedan ekranizacije. Objavljeno je to na upravo započetom GamesCom eventu u Njemčkoj, no, osim toga Ubisoft nije otkrivao nikakve detalje. Najvjerojatnije jer ih zasad ne znaju ni oni sami.

 

Naravno, kao što to i priliči GamesComu, Ubisoft je objavio i novi, vrlo detaljni trailer za Watch Dogs koji će se na PC, PS3, Xbox 360 i Wii U platformama pojaviti 22. studenog, a tjedan dana ranije na PlayStationu 4. U razvoju je i verzija za Xbox One.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije