http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

samo što nije

Objavljen datum izlaska PES 2014

pro-evolution-soccer-2014-screenshot-ME3050143414_2
Datum objave:
21.08.2013 12:38
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Konami je napokon objavio točan datum izlaska ponajbolje nogometne silmulacije na svijetu

FIFA 14 na tržištu će se pojaviti 26. rujna na svim platformama osim na PlayStationu 4 gdje će se moći zaigrati 29. studenog. U pripremi je, naravno, i verzija za Xbox One.

 

Njegov naljući konkurent, PES 2014, na tržištu Europe pojaviti će se 20. rujna i to na PC, PS3 i Xbox 360 platfromama. Nešto ranije, svi zainteresirani moći će zaigrati i demo verziju koja će na PlayStationu 3 biti igriva 11. rujna te na Xbox 360 12. rujna.

 

Na veliko iznenađenje svih ljubitelja franšize, PES 2014 zasad nije u planu za next-gen konzole iako će igra biti temeljena na potpuno novom FOX Engineu.

 

S druge strane, FIFA 14 biti će dostupna i na aaktualnim i na next-gen konzolama, no nažalost, samo Xbox One i PlayStation 4 dobiti će verziju s novim Ignite engineom.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije