http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Europa Universalis IV

EUROPA
Datum objave:
21.08.2013 14:28
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedna od najboljih strategija svih vremena opet se vratila! Obavezno pogledajte
Eto vama recenzije igre. Pozivamo vas da ju usrdno pogledate jer unutra ima nešto zanimljivo sa nečim crnim na glavi. Ima i 'golotinje' ali naravno u granicama TV ukusa. Jako volimo ovu igru i zato smo ju recenzirali da ju možda i vi jako volite. Inače, pismeni smo, ali namjerno pišemo ovakove budalaštine u ovaj uvodni tekst. Tako da se smijete malo, a ne da nakon informativno-političkih emisija imate želučanih tegoba i problema, nedaj Bože da vam čir proklija unutra. Eto, idem sad popiti malo vode, a možda poslije odem i na WC jer sam danas popio već puno vode. Bokić, možda maznem kakav soki-Ć!


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije