http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Bumo probali, ne?

Mjesečna pretplata za The Elder of Scrolls Online

The Elder Scrolls Online
Datum objave:
22.08.2013 11:21
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Dugo iščekivani MMO iz ZeniMax Studija imat će obaveznu mjesečnu pretplatu od 15$, potvrdila je Bethesda

'Modelom mjesečne pretplate u mogućnosti smo ponuditi igračima točno ono što smo zamislili, a to je ono što igrači žele vidjeti u igri i zaigrati' rekao je Matt Firor, generalni direktor ZeniMax Studija. 'Bilo koji drugi model plaćanja značio bi određene žrtve koje bi se negativno odrazile na igru'.


ZeniMax igračima nudi mjesec dana besplatne igre nakon što kupe The Elder of Scrolls Online što je i uobičajena praksa kod MMO-a s pretplatom. Prilikom kupnje više mjeseci igre odjednom, cijena jednog mjeseca se smanjuje, također ništa neobično, a bit će dostupno i plaćanje gamecardovima.

 

 

Firor je rekao da ovaj model plaćanja odgovora otvorenom svijetu kako su ga oni zamislili, a pretplata će omogućiti igračima da 'idu gdje žele, budu i rade što hoće'. 'Smatramo da stavljanje različitih razina pretplate u bilo kojem trenutku u igri narušava osjećaj otvorenog svijeta'.


U vrijeme kad je sve više kvalitetne free-2-play i buy-2-play konkurencije na tržištu, ovo je prilično hrabar potez. Sjetimo se samo SWTOR-a, Rifta, Aiona, Lord of the Ringsa Online i još mnogih drugih koji su bili primorani prijeći na free-2-play model zbog 'krvarenja' pretplatnika. World of Warcraft i EVE Online jedini su veći zapadni MMO-i koji ne odustaju od modela mjesečne pretplate.


The Elder Scrolls uistinu jest jedan od najvećih gaming serijala u povijesti industrije, a čini se da ZeniMax itekako računa na bogatu povijest franšize i horde lojalnih fanova.


TESO izlazi za PC, Xbox One i PlayStation 4 dok datum izlaska igre još nije objavljen.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije