http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZ KOLJEVKE ČOVJEČANSTVA NA VAŠE MOBITELE

Talentirani mladić pokreće afričku gaming industriju

Zastava Gane
Datum objave:
23.08.2013 11:44
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Zahvaljujući talentu, ambiciji i čeličnoj volji, mladić iz Gane pokrenuo je tamošnju gaming industriju

Videgaming je, barem na papiru, prokleto profitabilan biznis. I stvarno je pitanje zbog čega neke zemlje, odnosno u ovom slučaju kontinenti, ne sudjeluju više u tome. Mladić pod imenom Ghanaian Eryam Tawia tvrdi kako na tržištu ima premalo afričkih igara. Kako bi stao tome na kraj, odlučio je povući odlučne korake i napraviti kompaniju koja radi igre sa isključivo, pa, likovima koji su podrijetlom iz Afrike. Konkretno, igre poput Ananse izrađene su za prije svega za mobilnu platformu, te dokazuju kako se uz dovoljno mašte i dobre volje stvari mogu pokrenuti.

 

 

 

Na stranu to što igra izgleda kao, oprostite mi na izrazu, govno - vjerujem kako je u ovom slučaju inicijativa ovdje daleko važnija. Ruku na srce, uvjereni smo kako će s praksom proizvodi mladog developerskog tima samo postajati bolji i bolji. I realno gledano, drago nam je vidjeti kako se i u Ghani bave razvojem video igara. Inače, kad smo već kod videogaming projekata iz Gane, predlažemo da pogledate i trailer od blistavog i adrenalinom napumpanog akcijskog filma koji također dolazi iz njedra ove afričke države.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije