http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BOLJA BUDUĆNOST ZA PC?

Ubisoft i Nvidia sklopili suradnju

watchdogs
Datum objave:
26.08.2013 13:04
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Dvije tvrtke objavile su kako će u nekoliko narednih godina vrlo usko surađivati kako bi svim gamerima s grafičkim karticama iz Nvidije omogućili što impresivnije vizualno iskustvo

Jedan od najvećih problema PC platforme u gamingu njen je vrlo mali udio na svjetskoj razini. Tako se primjerice manje od 1% primjeraka odnosi na cjelukupni broj svake Call of Duty igre. Zbog toga su izdavačke kuće i razvojni studiji sve manje spremni u PC verzije ulagati značajniju količinu novca. Čak i kada se odluče na portanje nekog naslova na PC, to često zna biti prepuno problema i u potpunosti neoptimizirano za PC.

 

Ipak, to bi se u budućnost moglo promijeniti, makar djelomično. Naime, Ubisoft i Nvidia sklopili su suradnju kako bi nadolazeći naslovi iz Ubisofta najbolje izgledali na PC platformi i naravno – na grafičkim karticama iz Nvidije.

 

Podsjećamo, Ubisoft će u bližoj ili daljoj budućnosti objaviti Assassin's Creed IV: Black Flag, Watch Dogs i The Division dok se nedavno na policama trgovina pojavio i solidni Splinter Cell: Blacklist. U toj izdavačkoj kući ističu da su se na ovu suradnju odlučili iz razloga jer je PC i dalje 'jedna od najpopularnijih gaming platformi', i jer žele da igre na PC-u izgledaju najbolje.

 

 

 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije