http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

trijumf bizarnosti

Saints Row IV najprodavaniji

saintsrow3
Datum objave:
28.08.2013 07:58
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Saints Row IV četvrta je najuspješnija igra 2013. godine iako je prodana u manje primjeraka no Saints Row: The Third u istom razdoblju

Odmah po dolasku na tržište, Saints Row IV zasjeo je na vrh top ljestvica diljem svijeta, unatoč tomu što je igra prodana u manje primjeraka no njen prethodnik. Ipak, taj podatak valja uzeti s velikom rezervom s obzirom da u prodajne rezultate ne ulaze digitalne kopije igre koje iz godine u godinu preuzimaju primat nad fizičkim kopijama.

 

Saints Row IV ujedno je i četvrta komercijalno najuspješnija igra godine, odmah iza Tomb Raidera, BioShocka i The Last of Us.

 

Zanimljivo, 69% svih primjeraka prodano je za Xbox 360 te 31% za PlayStation 3.

 

Na drugom mjestu je vrlo dobri Splinter Cell: Blacklist a na trećemu Disney Infinity. Što se tiče novih naslova na ljestvici tu je tek The Bureau: XCOM Declassified kojemu kritika i nije previše naklonjena nakon nekoliko dugih godina problematičnog razvoja.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije