http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO ZA ODABRANE

Pogledajte bijeli Xbox One

Xbox-One
Datum objave:
28.08.2013 08:07
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Internetom se proširila fotografija bijele verzije Xbox One konzole koja će navodno biti dostupna isključivo zaposlenicima Microsofta

Jedan član Reddita objavio je fotografiju bijele Xbox One konzole koja će navodno biti dostupna isključivo zaposlenicima Microsofta. Microsoft slučaj nije želio komentirati,  a neovisno su je potvrdili anonimni izvori portala Kotaku i IGN.

 

 

Razumljivo, samo je pitanje vremena kada će Microsoft bijelu verziju ponuditi i ostalima, kao što to uvijek biva nekoliko godina po izlasku svake konzole. Nagađa se da bi se Xbox One na policama trgovina mogao pojaviti 8. studenog, nekoliko dana prije PlayStationa 4 koji izlazi 15. studenog.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije