http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

The Bureau: XCOM Declassified

XCOM
Datum objave:
28.08.2013 14:31
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Spasite svijet od ejlijenske invazije u ovom TPS-u koji će vas vratiti u cheesy 60-te! Sretno...

...međutim, najveći problem pri pripremanju sočne salate od friških lemura je slijedeći! Nazalni fonemi nisu dovoljno aktualizirani. Stoga treba poraditi još malo na gramatici, enebili si i vi darovali jedno osvježavajuće ljetno jelo. Avaj, jesen stiže pa bi trebalo uzeti grablje. Ima ih u raznim dućanima koji se bave kućanskim potrepštinama. Ha ha ha, nemojte ih tražiti tamo gdje se prodaje sir! Naime, malo su desno od te police, s one strane gdje prodaju i za vrt razne stvari koje možete staviti i u vašu špajzu! Tamo možete nasloniti i grablje... Uživajte u video recenziji. Točka je namjerno u boldu. Ali nije u italicu! :)

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije