http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KICKSTARTANI HOLLYWOOD

Omraženi Uwe Boll traži novac za Postal 2

kickstarter
Datum objave:
29.08.2013 14:41
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Njemački redatelj (ne)slavan po režiji filmova snimljenih po igrama odlučio je na Kickstarteru potražiti novac za film 'Postal 2'

House of the Dead, Alone in the Dark, Dungeon Siege, BloodRayne, Far Cry – sve su to filmovi snimljeni prema igrama na kojima je radio Uwe Boll, jedna od najomraženijih ličnosti velikog broja gamera. Oni koji pak vjerno prate njegov opus tvrde da su njegovi filmovi toliko loši da su – dobri.

 

Dungeon Siege film...postoji
 

 

On pak ne posustaje, snima filmove, a kritičare nerijetko na obračun poziva u boksački ring. Bilo je vjerojatno samo pitanje kada će Boll posegnuti za Kickstarterom i to se upravo dogodilo. Čovjek je naime odlučio skupiti pola milijuna dolara za snimanje Postala 2, nastavka filmu iz 2007. godine. Nova se mora prikupiti do 27. listopada i postoje vrlo realne šanse da će obožavatelji trasha posegnuti duboko u džep i Bollu priuštiti još jedan fijasko.

 

Prvi Posta...
 

 

S obzirom na to koliko ste nova spremni dati, Boll ulagačima nudi ulogu u filmu ili titulu producenta. Ukoliko se novac prikupi u zadanom roku, Postal 2 trebao bi biti dovršen i pušten u javnost za točno godinu dana.

 

 

 

 

Link: Uwe Bollov Postal 2 Kickstarter

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije