http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FAIR PLAY

Dragon Age: Inguisition prijateljski prema svim pridošlicama

Dragon Age Inquisition
Datum objave:
29.08.2013 14:56
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
BioWare je osmislio zanimljivi sustav za sve igrače koji nisu igrali prve dvije Dragon Age igre a žele u trećoj uživati bez rupa u poznavanju scenarija

Prvi Dragon Age (Origins) bio je veliki uspjeh dok je Dragon Age II podbacio na gotovo svim aspektima. Ukoliko ste ga zbog toga preskočili ili ste il bilo kojeg razloga propustili prve dvije igre, s igranjem treće ne bi trebali imati problema. Naime, za sve takve igrače BioWare kreira svojevrsnu aplikaciju koja će igrača provoditi kroz sve ključne točke radnje u prve dvije igre i tu mu dopustiti da donese odluke, ali i da upozna radnju.

 

Vid' svijeta...
 

 

Nakon tako kreiranog uvoda igrač ulazi u Inquisition, a igra je oblikovana njegovim dotadašnjim odlukama. Naravno, svi koji su sačuvali saveove prve dvije igre neće imati nikakvih problema s njihovim prebacivanjem u treći dio. Tako barem tvrde u EA iako priznaju da još nisu došli do rješenja kako učinkoviti prebacciti stare fileove u novu igru.

 

 

 

Dragon Age: Inquisition na tržištu će se pojaviti za otprilike godinu dana.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije