http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOST' DOBRO

Ženski likovi zabranjeni na iranskom League of Legends turniru

Lulu_Splash_2
Datum objave:
30.08.2013 13:01
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Čini se kako će neslužbeni LoL turnir u Iranu imati malo smanjem popis dostupnih likova

Čini se kako će balans igre, kao i izbor likova biti malo drukčiji u skorašnjem League of Legends turniru koji se planira održati u Iranu. Tamošnje vlasti su, naime, zbog oskudne odjeće zabranili korištenje većine igrinih ženskih likova. Zahvaljujući ovome, čitav turnir će, pretpostavljamo, imati daleko drukčiji kontekst. Konkretno, zabranjeno je igrati sljedeće champione: Ahri, Akali, Ashe, Caitlyn, Cassiopia, Diana, Elise, Evelyn, Fiora, Irelia, Janna, Karma, Katarina, Kayle, Leblanc, Leona, Lissandra, Lulu, Lux, Miss Fortune, Morgana, Nami, Nidalee, Oriana, Quinn, Riven, Sejuani, Shyvana, Sivir, Sona, Soraka, Syndra, Tristana, Vayne, Vi i Zyra. Obratite, naime, pažnju kako se u dotičnom popisu ne nalazi Poppy. Također, pretpostavljamo da do grla zakopčana Sejuani u izbor nije ušla zato jer jaše na svinji.

 

Live PRO bot gank
 

 

Ovo, osim što kompletno remeti balans same igre, zvuči zaista prebizarno da bi se smatralo uvredom kulturnim i vjerskim uvjerenjima. Opet, ne smatramo se dovoljno kompetentnima da se bakćemo u zakone i propise islamskih država poput Irana, pa sve subjektivne zaključke na kraju dana ipak ostavljamo - vama. Bilo kako bilo, tamošnji organizatori muku muče sa lokalnim vlastima koje, među ostalim eksplicitno NE BRANE igranje ove igre, makar ona spada u popis nepoželjnih gaming naslova. Nas jedino zanima sljedeće - ako je Anivia kompletno gola ledena papiga, a ne spada u popis...zašto?

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije