http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Splinter Cell: Blacklist

BLACKLIST
Datum objave:
30.08.2013 14:25
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedan od najboljih Splinter Cella u nizu opet vas vraća u glavu Sama Fishera!!! Uživajte u akciji i stealthu
Jako je važno da barem jednom dnevno kažete "Čmrkuljak!". Nema to veze sa nikakvom religijom ili političkim opredjeljenjem. Čak ni sa makroekonomskim analizama daljnjeg razvoja tržišta, a sve u cilju osiguravanja održivog rasta i razvoja. Govoriti "Čmrkuljak!" (obavezno sa uskličnikom, op.ur.) trebate govoriti jer ćete se onda osjećati bolje. Ono, nije da vas tjeramo, možete vi po cijeli dan pričati i "proturberanca", "kazalištarac" ili čak "nakladnička kuća". Vidite u kako slobodnom i lijepom svijetu živite... Mogućnosti izgovaranja raznih riječi su gotovo neograničene i upravo je to ono za čim su težile čitave generacije dok su stvarale naše globalno, moderno društvo. Tako treba! Stoga se danas sa vama pozdravljamo ne uz klasično "doviđenja", već uz "Frumuštar grohotkljuštni fređmost ohhhhć."


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije