http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Školjke

Poslušajte razliku između Xbox One i Xbox360 headseta

microsoft-xbox-one-4843_1
Datum objave:
31.08.2013 13:35
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ranije ovog mjeseca Microsoft je potvrdio da će Xbox One ipak uključivati i headset

Sada, Microsoft demonstrira razliku u kvaliteti zvuka između konzola. Prema riječima direktora programiranja u Microsoftu, Larryja 'Major Nelson' Hryba, integracija Skypeovog audio codeca rezultirala je 'većom kvalitetom zvuka' od current-gen konzola.


'Novi Xbox One Wireless Controller expansion port dramatično povećava brzinu transfera podataka između konzole i kontrolera. U kombinaciji s Skypeovim audio codecom to rezultira kristalno čistim zvukom. Hvatanje i renderiranje govora je na 24 KHz PCM što predstavlja trostruko veću brzinu renderiranja i 50% kvalitetnije hvatanje govora u odnosu na Xbox360' rekao je Hryb.


Poslušajte razliku u kvaliteti.

 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije